Név foglalás

 
Itt kell megadni a bejegyzést kezdeményező természetes vagy jogi személy adatait. Romániai ügyfeleink számára fontosnak tartjuk ismételten hangsúlyozni, hogy ellentétben az ottani gyakorlattal (ami hamarosan változni fog), szerte a világon mindenhol a neveket nem lehet véglegesen megvenni, csak bérelni, s ezt a gyakorlatot követjük mi is. Egy név éves bérleti díja nettó 30 lej (6,5 euro, kb. 1990 forint).
Fizetni banki átutalással, illetve PayPal-on keresztül lehet. Romániai jog személyek esetében ajánlott a banki átutalást használni, minden más olyan esetben, amikor a nevet lefoglaló rendelkezik egy bank-kártyával, célszerû a PayPal-on keresztüli fizetés, ugyanis az teljesen biztonságos és nincsenek járulékos költségei.
Ha foglaláskor a banki átutalást választja, de késõbb meggondolja magát, akkor a Beállítások menût választva lehetõsége van váltani és PayPal-on keresztül fizetni.

Fontos: a Székelyföldért Társaság döntése értelmében 2016 január elsejétõl kezdõdõen a honlap-nevek bérlése díjmentes és a lefoglalt nevek tulajdonjogának az éves megújítása hivatalból történik. Ezért fizetési módnak kérjük válassza a banki átutalást, majd a megkapott proforma számlát továbbítsa a rendszer@sic.hu címre. A név aktiválásáról értesítést fog kapni.
 
Név .sic.hu
A lefoglalandó név kötelező. A lefoglalandó név túl rövid. Minimum 2 karakter. A lefoglalandó név túl hosszú. Mamimum 64 karakter. A lefoglalandó név csak betű, szám és - A név már foglalt. A név lefoglalás alatt.

A nevet lefoglaló:
 

Kérem adja meg a következő adatokat:
 


 
Családnév, keresznévMegnevezés
A családnév, keresznév kötelező.A megnevezés kötelező.
Személyi számAdószám
A személyi szám kötelező, minimum 5 karakter.Az adószám kötelező, minimum 5 karakter.
Bejegyzési szám
Bank
A bank neve kötelező, minimum három karakter.
Számlaszám
A számlaszám 24 karakter kell legyen.
Ország
Település
A település neve kötelező, minimum 2 karakter.
Utca, házszám
A lakcím kötelező, minimum 6 karakter.
Telefonszám
A telefonszám kötelező, minimum 10 számjegy. Csak szám.
E-mail cím
Az e-mail cím kötelező. Érvénytelen e-mail.
Jelszó
A jelszó kötelező, minimum 6 karakter.
Jelszó még egyszer
A jelszó kötelező, minimum 6 karakter. A két jelszó nem egyezik.
Fizetési mód
A biztonsági kód kötelező. A biztonsági kód 5 karakter.