Itt ellenőrizheti, hogy az Ön által igényelni kívánt név szabad-e.

 
Mielõtt egy nevet megpróbál lefoglalni,célszerû ellenõrizni, hogy az szabad-e. Egy név minimum 2, maximum 64 karakterbõl állhat, s a megengedett karakterek a latin ábécé 26 betûje, a tíz számjegy és a kötõjel.
Ha az ön által lefoglalni kívánt név szabad, akkor a Foglalás menüben tudja azt lefoglalni. Sikeres foglalás esetén öt munkanap áll rendelkezésére, hogy a név éves bérét kifizesse. Ez idõ alatt a név "lefoglalás alatt" állapotba kerül, azaz más nem tudja lefoglalni. Ha a bért idõben kifizeti, a név egy évre az öné lesz, ellenkezõ esetben ismét "szabad" állapotba kerül, bárki lefoglalhatja.
Fontosnak tartjuk ismételten leszögezni, hogy az név-foglalást ki-ki saját felelõsségére végzi, a rendszer mindössze azt ellenõrzi, hogy az igényelt név szabad-e. Ha valaki olyan nevet foglal le, ami bejegyzett cég-, illetve termék- vagy márkanév, akkor annak használatát a jogtulajdonos kérésére, illetve saját kezdeményezésre bármikor elõzetes figyelmeztetés nélkül felfüggesztjük, ellenben a már befizetett bérleti díjat nem térítjük meg. Ilyen esetben minden felelősség a név bejegyzőjét terheli, ezen oldal működtetői a jogtulajdonossal szemben semmilyen felelősséget nem vállalnak.
Fontos: a Székelyföldért Társaság döntése értelmében 2016 január elsejétõl kezdõdõen a honlap-nevek bérlése díjmentes.  
Adja meg a keresett nevet: .sic.hu
A név kötelező. A név minimum 2 karakter. A név mamimum 64 karakter. A név csak betű, szám és -.

A biztonsági kód kötelező.

A biztonsági kód 5 karakter.